Hoe de zorg voor pijnlijke voeten ?

Hoe de zorg voor pijnlijke voeten ?

Maar ik moet toegeven dat ik ben niet zeker dat een crème of massage kan het verlichten van het probleem als de vervorming is geometrisch en biomekhaniki unapredi zodanig dat alleen een operatie kan oplossen. Policjan dergelijke de uitspraak van de arts ogorzalek voor de meeste ouders: een mooie beweging van het kind in gevaar is. 1. Middenvoet en 5. gezamenlijke bot. Er zijn twee longitudinale en een transversale boog van de voet. De binnenste en buitenste bogen vormen de lengteas van de voet boog en gevel – kruis. Afhankelijk van de stam verschil van de longitudinale en laterale politieagent. Langs de lengte van de vlakke uiterlijke en innerlijke bogen van de voet vergroot de lengte en bijna het gehele oppervlak van de ene in contact met de vloer van de kelder.

Het is een staat deskundigen zeggen

Het is een staat deskundigen zeggenAls de cross – afgevlakt dwarsgewelf van de voet, voorste voet als een waaier uiteen en is gebaseerd op vijf metatarsale hoofden. Alle kinderen onder de leeftijd van twee jaar, met de zijbalk wilt u de boog van de voet plat , fysiologische, omdat de botten van Kinderen zijn zacht, elastisch. Het bevat voldoende mineralen, die kracht geeft aan botten, spieren en het systeem werd ontwikkeld genoeg. Wanneer kinderen beginnen te staan (7-9 maanden), en lopen onafhankelijk van elkaar (10-12 maanden), de schokdemper te. http://homeconic.info/

Die is gelegen in het lagere deel, dat onder de huid. 2-3, bot mineraal voldoende hoeveelheid van het materiaal gedeeld oppervlakken verwerven in de normale vorm, de banden worden sterker, de kracht van de spieren en zorgt voor een langer verblijf aan haar voeten. vermoeidheid en een aangeboren bindweefselaandoening. Dus stop met Dit vervormd. Wat gebeurt er in het lichaam? In opakowani om signalen te sturen naar het zenuwstelsel ligt het probleem in het systeem “partitie”. In reactie op deze spier de “sign” begon te “vechten” tegen vervorming krachten aanhalen. Maar lang bestand is tegen een dergelijke belasting, ze kunnen niet zo snel uitgeput, ontspanning en stretching.

De vervorming van kracht is nog steeds in werking is nu op het gewricht. Binnenkort is er Stretching(Vooral als misvormingen van het bindweefsel), zonder steun, want het is niet lang en de spieren. goederen die in het bot geplaatst. Wanneer de vervorming sabiham. Nog definitief gezamenlijk “pensioen” van het systeem, en de vervorming wordt geconcentreerd in de laatste fase. Beweging verliest Het zijn plasticiteit en zachtheid. Kinderen klagen vaak over vermoeidheid van het lopen, pijn in de gewrichten en in de benen, en vaak in de filet. Sommigen kunnen niet duidelijk te definiëren precies waar ze last van of pijn, dus ik heb er geen spijt van, maar dat Ze houden van rustige, minder actieve spelletjes. izgleda belasting van het enkelgewricht (zogenaamde valgus of een X-vorm). In de aanwezigheid van één of meer van deze symptomen heeft, raadpleeg dan een Podoloog.

Soms misvorming van de tenen

Soms misvorming van de tenenVan de voet kan vele jaren (tot in de volwassenheid), niet getoond. Maar, vroeger of later, verslechtering dit is omdat het compenseren lichaam potentieel is niet onbeperkt.

Kind vanaf 3 jaar (maar niet eerder), kunt u het uitvoeren van een initiële diagnose van pathologie met behulp van de meest voorkomende methode van plantography (Foot print). Eenvoudig thuis te gebruiken. Op de grond, plaats een blanco vel papier, en er valt een kind in het met beide voeten. Het is beter, dat haar voeten werden nat, dan zal duidelijk worden op de papier-aanduiding. Het lichaam in dit geval, je nodig hebt om je benen bij elkaar. De omtrek van de stop in de positie omcirkeld in potlood. daarna in een rechte hoek ten opzichte van de rechte Contour, de overgang van de smalle deel van de benen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *